Databeskyttelse

Dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Det betyder meget for os hos AL-KO, at du på ingen måde skal være bekymret for dine personlige oplysninger, når du besøger og benytter vores online butik. Du kan sagtens besøge shoppen uden at skulle indtaste personlige oplysninger. Det eneste vi her kan se, er navnet på din internet udbyder.

Hvis du ønsker at købe noget hos os og dermed indgå en aftale med AL-KO Ginge A/S, har vi brug for følgende personlige oplysninger:

Fortrydelsesret - hvis du fortryder dit køb

Når du handler hos www.al-ko.com/shop/dk har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortryder du dit køb refunderer vi beløbet for den returnerede vare. Ved returnering af hele bestillingen refunderes hele ordrebeløbet. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Varen skal fremstå som ny og skal være i en stand så den kan sælges som ny. Sådan gør du Klik på følgende link og udfyld og send returformularen senest 14 dage efter du har modtaget din bestilling: http://www.al-ko.com/shop/dk/returns/ Sørg for at pakke varen/varerne som du vil returnere forsvarligt i en kasse og vedlæg den udfyldte returseddel. Husk at angive begrundelse for returneringen. Sæt den medsendte forudbetalte returetiket med vores adresse på kassen, og send varerne retur, ved at indlevere den til en GLS pakkeshop. På denne måde bliver returneringen omkostningsfri for dig.
Dit tilgodehavende bliver overført til det betalingskort du har betalt med, til din bankkonto eller PayPal konto, efter vi har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du vil sædvanligvis modtage refunderingen inden for ca. en uge, fra vi har modtaget din returnering.
Vi ombytter desværre ikke returnerede produkter. Du bedes i stedet lægge en ny bestilling i webshoppen.

Bemærk! Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, efter du har bestilt den hos os. Herudover at kunne levere et højt serviceniveau, f.eks. ved at kunne kontakte dig i særlige tilfælde, hvis der opstår problemer med bestillingen. Personoplysningerne registreres hos www.al-ko.com/shop/dk og opbevares forsvarligt og ifølge dansk lov i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

AL-KO Ginge A/S er dataansvarlige for www.al-ko.com/shop/dk.

Oplysninger afgivet til www.al-ko.com/shop/dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Det er nødvendigt for at kunne levere din bestilling til dig, at videregive personlige oplysninger som navn og adresse videre til de firmaer som står for transporten. Ligeledes kan vi dele informationer, som din e-mailadresse, med andre serviceudbydere, som hjælper os med udføre aktiviteter som f.eks. fremsendelse af nyhedsbreve, tilfredshedsundersøgelser mv. AL-KO bruger Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Google Analytics anvender cookies til at indsamle statistik om vores besøgende, såsom hvorfra på nettet du kommer, når du ankommer til vores hjemmeside og hvilke hjemmesider du går til bagefter. Oplysninger, der indsamles på denne måde, er anonyme og enkeltpersoner kan ikke spores. Disse oplysninger giver os mulighed for at forbedre vores hjemmeside for dig. Du kan finde ud af mere om Google Analytics i deres persondata politik. Hvis du ikke ønsker at cookies gemmes på din computer, kan du nemt ændre din web-browser til at afvise cookies, eller lade dig vide, når du får en ny cookie. Dette kan dog kan begrænse din brug af vores hjemmeside. Læs mere om cookies længere nede.

Som registreret hos www.al-ko.com/shop/dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod enhver registrering. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.al-ko.com/shop/dk via e-mail shop.dk@al-ko.com.

Vi sender dig kun nyhedsbreve, tilbudsmails med videre, såfremt du aktivt har tilmeldt dig denne service. Har du tilmeldt dig, kan du til en hver tid framelde dig igen.

Cookies

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet denne tilladelse, tilføjes filen, og cookien hjælper med at analysere webtrafikken og lader computeren vide, når du besøger en bestemt side. Cookies giver webapplikationer mulighed for at kommunikere til dig som et individ. Webapplikationen kan tilpasse sine aktiviteter til dine behov, samt til hvad du kan lide og ikke synes om, ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Overordnet set hjælper cookies os med at levere et bedre website til dig. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller nogen information om dig, bortset fra de data, du vælger at dele med os.

Vi benytter logstatistik til at identificere, hvilke sider der bruges af de besøgende. Dette hjælper os med at analysere trafikken på hjemmesiden og forbedre vores website og tilpasse det til kundernes behov. Vi benytter kun denne information til statistisk analyse, hvorefter oplysningerne slettes fra systemet.

Du kan vælge at tillade eller afvise cookies. Mange browsere tillader automatisk cookies, men du kan for det meste ændre dine browserindstillinger til at afvise cookies, hvis du ønsker det. Dette kan begrænse dig i at få det fulde ud af sitet.

Sådan fravælger du cookies

Du kan administrere de cookies, du tillader på din computer, via den internet-browser du bruger. Du kan også bede om at blive advaret hver gang der anvendes en cookie. Vi har lavet anvisninger for, hvordan du administrerer dine cookieindstillinger for de mest populære internet-browsere nedenfor.

Fravalg af cookies i Internet Explorer:

Internet Explorer giver dig mulighed for at vælge et ønsket niveau af cookie-filter baseret på kilden til cookien og om kilden har en privatlivspolitik.
Vælg 'Funktioner'
Klik på 'Internetindstillinger'
Klik på fanen 'Privacy'
Vælg dine indstillinger
For mere detaljerede indstillinger klik på 'Avanceret'

Fravalg af cookies i Safari:

Vælg 'Indstillinger' i menuen Safari
Vælg 'Anonymitet'
Cookie-indstillinger vises
Vælg dine indstillinger

Fravalg af cookies i Google Chrome:

Google Chrome tillader som standard alle cookies. Du kan administrere forskellige cookie-typer eller blokere dem helt.
Vælg ' Indstillinger' i menuen for Chrome
Klik på ´Avancerede indstillinger`
Find overskriften ´Beskyttelse af personlige oplysninger
Klik på 'Indstillinger for indhold…' og vælg dine indstillinger.

Fravalg af cookies i Mozilla Firefox:

Du kan konfigurere, hvilke websteder som får lov til at anvende cookies, hvor lang tid de forbliver gemt, og du kan få vist og administrere dine eksisterende cookies.
Klik på 'Menu', derefter på 'Indstillinger'
Vælg 'Privacy'
Vælg 'Cookies'
Vælg dine indstillinger

Fravalg af cookies i AOL:

I AOL-værktøjslinjen skal du vælge 'Indstillinger'
Vælg 'Internetindstillinger'
Vælg 'Brug din Internet Explorer-indstillinger for at indstille avancerede browserindstillinger'
Vælg fanen 'Privacy'
Vælg 'Avanceret'
Fravælg på knappen ´Tilsidesæt automatisk cookie håndtering
Vælg dine indstillinger Undtagen væsentlige cookies, skal alle cookies udløbe efter [indsæt udløb periode].

Du kan her se hvilke cookies vi anvender på www.al-ko.com/shop/dk: